ESPORT

Hvis du er hurtig på tasterne, og kender en controller bedre end din egen bukselomme, så smut forbi til en runde virtuel sport!

eSport

Månedlige EVENT:  Følg med på  Facebook

Lan-Party East: Bornholms største lan-party lander i Rønne fra d. 15 til d. 17 februar 2019. For mere information gå ind på lanpartyeast.dk eller følg med på Facebook

Husk:
Ny kontingentperiode for januar 2019 til juli 2019: kr. 250,-

Hvad er tejn IF Esport?

Tejn if Esport er en underafdeling i TIF, hvor der tilbydes undervisning i computerspillene Counter Strike Global offensiv og League Of Legends. Vi er 7 drenge, der frivilligt underviser i disse spil på forskellige niveauer. Tejn IF Esport er en afdeling med henblik på at udvikle gode computerspillere. Om du så er helt ny spiller eller  lidt mere øvet.

Hvad tilbyder Tejn IF Esport?

Tejn IF Esport tilbyder undervisning på 2 niveauer inden for Counter Strike Global offensiv. Samtidigt har vi et hold i  League Of Legends. Denne undervisning er med henblik på at forbedre spillerne til disse spil. Dette gøres gennem både teoretisk undervisning, samt i selve spillet. Alt dette med henblik på at spillerne kan komme til deltage i diverse konkurrencer. Dette vil sige, at vi ikke er en gamer-klub, men er en Esports-klub hvor det forventes, at man gerne vil blive bedre til spillet. Vores  League Of Legends hold er i øjeblikket fuldt, men vi har stadig plads på begge niveauer i Counter-Strike: Global Offensiv. Vi tilbyder et hold med træning for begynderne mandag og et hold med træning for de øvede om tirsdagen. På begge hold har vi 18 computere til rådighed, der kan bruges i forbindelse med undervisningen. Læs mere om dette under de enkelte dage her under.

Alle ikke tidligere medlemmer har lov til at komme og prøve gratis de første 3 gange i sæsonen. Herefter betales kontingent pr. halvår.

Mandag

Hver mandag fra kl. 17.30 til 20.30 tilbydes der træning for alle over 9 år, på begynderniveau, i CS:GO (Counter-Strike: Global Offensive.)

Vi har som sådan ingen krav om færdigheder på dette niveau. Så hvis du ikke har så meget forstand på computer, eller spillet CS:GO, skal du være mere end velkommen til at komme og prøve.

På dette niveau vil vi lære dig basale tips og tricks til spillet.

Vi forventer du er her for at lære noget, følger reglerne, og kan tage vare på dig selv.

Da det er vigtigt for spillet, at man er en gruppe på 4 eller 5, forventes det at du møder op til træningen hver gang.

Der vil være gratis frugt for medlemmer, og der vil ydermere være mulighed for at købe dagens ret for 20 kr.

Tirsdag.

Hver tirsdag fra kl 17:30 til 20:30 tilbydes der træning på et højere og mere konkurrenceorienteret niveau. Vi går mere dybden med spillet, og hvad det vil siges at være et hold. Vi vil også gerne finde den enkelte spillers stærke sider inden for spillet. På den måde kan vi komme til at tildele spilleren en rolle inden i spillet, som de så vil komme til at lære og arbejde mere i dybden med. Da det er vigtigt for spillet, at man er en gruppe på 4 eller 5, forventes det at du møder op til træningen hver gang.

Der vil være gratis frugt for medlemmer, og der vil ydermere være mulighed for at købe dagens ret for 20 kr.

På tirsdag holdet er det ikke et krav at have en computer derhjemme. Dette vil dog være en stor fordel, da mange af de ting vi underviser i, også kan øves der hjemme. Den anbefalede alder for tirsdagsholdet er 13 år.

Halvårligt kontingent:
Børn/unge fra 9 til 17 år: 250,-
Unge/voksne fra 18 år: 250,-

Telefon politik:

Hos Tejn IF Esport har vi bestemt os for at have en telefon politik. Denne politik er, at telefoner ikke må benyttes i tidsrummet for træningen, nu mindre dette er en del af træningen. Bruges telefonen alligevel, passer vi på den til træningen er færdig. Dette gælder dog ikke under vores events party.

Event:

En gang om måneden afholder Tejn IF Esport Lan-Party. Et Lan-Party er et event, hvor man sætter sig sammen og spiller computerspil.  Der afholdes to separate Lan. Henholdsvis fredag og lørdag. Der vil under Lan’et være åben i vores kiosk, hvor der kan købes slik, sodavand, chips, pizza, dagens ret og energidrik (15+). Priserne kan findes under praktiske links længere nede på siden. Vi prøver så vidt muligt at afholde Lan’et den første weekend i måneden, men informere altid før et Lan på vores facebookside https://www.facebook.com/TejneSport/.

Fredag:

Fredag kl. 16.00 – 22.00 afholdes der lan for alle mellem 9-13. Eventet er gratis, for alle der er medlemmer af Tejn IF Esport. Er du ikke medlem, koster det 50 kr. ved indgang. Vi har i Tejn IF 18 computere, samt 2 playstations, der vil være tilgængelige under Lan’et. Du er også mere end velkommen til at tage din egen computer med, hvis du har sådan en. Vi vil ved nok deltagere afholde lidt konkurrencer i løbet af aftenen. Der vil under eventet være gratis frugt til alle deltagere.

Lørdag:

Lørdag kl. 16:00 – 00:00 afholdes der event, for alle der er over 13 år. Eventet er sat til at slutte kl. 00:00 men ved nok fremmødte og ved interesse for dette, kan vi holde Lan’et kørende til morgenen efter. Eventet er gratis for alle medlemmer, og er du ikke medlem, koster det 50 kr. ved indgang. Du er meget velkommen til at tage din egen computer med til lan’et, og ellers har vi i Tejn IF Esport også 18 computere, og to playstations, der kan bruges under eventet. Ved nok deltagere vil der i løbet af aftenen/natten blive afholdt lidt små konkurrencer/turneringer. Der vil under hele eventet være gratis frugt til alle deltagere.

Praktiske links:

Ordensregler

  • Dagens hjemmelavede varme ret: 25,-
  • Haribo slikpose: 15,-
  • COOP Cola, Sprite eller Orange: 10,-
  • Coca Cola: 20,-
  • Toast med skinke og ost: 10,-
  • COOP Pizza; kebab, skinke & ost eller pepperoni:  25,-
  • Lays Chips; Sourceam Onion, BBQ eller Salt: 15,-
  • Energidrik, sælges kun til +15 år: Cult Raw, Cult Cola, Redbull eller Faxe Kondi Booster 20,-
bornfiber_logo1

Internet Powered by Bornfiber

Tryk på logoerne for mere information om sponsorerne

Sponsorer

KONTAKT

Jacob Wiedenbein
Tlf:  41 59 39 40

Ulrik Holm
Tlf: 20 35 59 71

Jonas Paulsen
Tlf: 29 11 62 40