Naturtræning

Er du til motion og fælleskab under åben himmel? Naturtræning henvender sig til ALLE, som har lyst og motivation for at bevæge sig i det fri!

Motion og fællesskab under åben himmel = naturtræning

Kom med ud i naturen, få røde kinder, frisk luft under vingerne og mere energi ind i din hverdag, der sætter fokus på motion i og med naturen.

Med de mange muligheder, som naturen tilbyder via underlag, terræn, årstider, vejrlig, naturlige ‘rekvisitter’ og sanseindtryk instruerer Annemarie Sonne-Pedersen forskellige øvelser med fokus på både balance, styrke, puls, relationer, leg og sanser.

Naturtræning henvender sig til ALLE, som har lyst og motivation for at bevæge sig i det fri. Øvelserne bliver tilpasset den enkeltes niveau.

Hvornår: Tirsdage fra kl. 14.30 – 15.30 første gang den 1. september

Hvor: Vi mødes ved Hotel Abildgaards parkeringsplads i Sandkås

Hvem: For alle, der vil være med

Husk godt fodtøj – og drikkelse til hyggelig afslutning efter træning

Pris: 200,00 pr. år

Skov- og strandtræning.

Mødested: ovenfor Abildgård i Sandkås
Onsdage kl. 14.30 – 15.30
Start 8/9.
Alle voksne kan deltage. Træningen tilrettelægges individuelt. Der lægges vægt på balance, puls, kraft, sansning, relationer og at du elsker at bevæge dig i naturen. Gruppens motto er: Når gruppen er ude i naturen er alle indenfor.  Husk tøj/fodtøj efter vejret og drikkelse. Skovhilsner fra
Ann Shannet og Lone.
Pris 200 kr. som betales her.
Skov- og strandtræning er midlertidigt sat på pause.
natur1

Naturtræning

Mødested: ovenfor Abildgård i Sandkås
Tirsdage kl. 14.30 – 15.30
Siden september 2019 har der været naturtræning i Tejn. Vi holder til dels i skoven bag hotel Abildgaard dels på stranden ved Store Sandkås. Vi har været i gang hele perioden frem til nu, på nær nogle få gange, hvor vejret har drillet. Især i denne corona tid har det været vigtigt at holde fast i motionen og det sociale samvær. Dem, der har været med indtil nu er pensionister, men alle kan deltage og man møder bare op. Det er TIF der står som arrangør. På deres hjemmeside kan man læse mere. Hilsen Annemarie og Anne.
Pris 200 kr. som betales her.

Forår 2021

KONTAKT

Annemarie Sonne-Pedersen
Tlf: 25 75 59 89