ESPORT

Hvis du er hurtig på tasterne, og kender en controller bedre end din egen bukselomme, så smut forbi til en runde virtuel sport!

eSport

EVENT:  Følg med på  Facebook

Husk:
Ny kontingentperiode for sæson 2020: kr. 500,-

Hver mandag fra kl 17.30 til 20.00 tilbydes der træning for alle over 9 år. her går vi i dybden med spillet, og hvad det vil sige at være et hold. Vi vil også finde den enkelte spillers stærke sider inden for spillet. På den måde kan vi komme til at tildele spilleren en rolle inde i spillet, som de vil komme til at lære og arbejde mere i dybden med. Da det er vigtigt for spillet, at man er en gruppe på 4 eller 5, forventes det at du møder op til træningen hver gang.

Der vil være gratis frugt ved hver træning. 

Til eSport er det ikke et krav at have en computer derhjemme. Dette vil dog være en stor fordel, da mange af de ting vi underviser i, også kan øves der hjemme. 

Helårligt kontingent:
Børn/unge fra 9 til 17 år: 500,-
Unge/voksne fra 18 år: 500,-

Hvad er Tejn IF Esport?

Tejn If Esport er en underafdeling i TIF, hvor der tilbydes undervisning i computerspillet Counter Strike Global offensiv. Vi er 5 drenge, der frivilligt underviser i dette spil. Tejn IF Esport er en afdeling med henblik på at udvikle gode computerspillere, uanset om du er helt ny spiller eller  lidt mere øvet.

Hvad tilbyder Tejn IF Esport?

Tejn IF Esport tilbyder undervisning inden for Counter Strike Global offensiv. Denne undervisning er med henblik på at forbedre spillerne til disse spil. Dette gøres gennem både teoretisk undervisning, samt i selve spillet. Alt dette med henblik på at spillerne kan komme til deltage i diverse konkurrencer. Dette vil sige, at vi ikke er en gamer-klub, men en Esports-klub hvor det forventes, at man gerne vil blive bedre til spillet. Vi har 18 computere til rådighed, der kan bruges i forbindelse med undervisningen.

Alle ikke tidligere medlemmer har lov til at komme og prøve gratis de første 3 gange i sæsonen. Herefter betales kontingent pr. år.

Event:

En par gange om året afholder Tejn IF Esport Lan-Party. Et Lan-Party er et event, hvor man sætter sig sammen og spiller computerspil.  Eventene foregår altid på fredage fra 16:00 – 22:00. Der vil under Lan’et være åben i vores kiosk, hvor der kan købes slik, sodavand, chips, pizza, dagens ret og energidrik (15+). Der vil være gratis frugt og saft til alle deltagere. Medlemmer af Tejn-IF eSport kan deltage gratis, og ikke medlemmer kan deltage for 50 kr.  Vi informerer altid før et Lan på vores facebook side: https://www.facebook.com/TejneSport/.

SPONSORER

KONTAKT

Lars Kristian Nielsen
(Presseansvarlig)
Tlf.: 28 45 89 56

Jacob Schack Wiedenbein
Tlf.:  41 59 39 40

Jonas Paulsen
Tlf.: 29 11 62 40