ESPORT

Hvis du er hurtig på tasterne, og kender en controller bedre end din egen bukselomme, så smut forbi til en runde virtuel sport!

eSport

Månedlige EVENT:  Følg med på  Facebook

Husk:
Ny kontingentperiode for sæson 2020: kr. 500,-

E-sport afdelingen i Tejn IF har hen over sommeren ikke ligget på den lade side. Vi har overtaget den gamle bordtenniskælder i Tejn Klubhus, og vi har været i fuld gang med at indrette et super fedt gamer rum, til alle der kan lide at game.

Lan Party East 2020

Afholdes fra den 14. til 16. februar 2020, og vil igen i år blive afholdt i Rønne Idrætshal.

Hold øje med Lanpartyeast.dk eller vores Facebook for mere info om billetsalg, præmier mm

Hvad er Tejn IF Esport?

Tejn If Esport er en underafdeling i TIF, hvor der tilbydes undervisning i computerspillene Counter Strike Global offensiv. Vi er 5 drenge, der frivilligt underviser i disse spil på forskellige niveauer. Tejn IF Esport er en afdeling med henblik på at udvikle gode computerspillere, uanset om du er helt ny spiller eller  lidt mere øvet.

Hvad tilbyder Tejn IF Esport?

Tejn IF Esport tilbyder undervisning på 2 niveauer inden for Counter Strike Global offensiv. Denne undervisning er med henblik på at forbedre spillerne til disse spil. Dette gøres gennem både teoretisk undervisning, samt i selve spillet. Alt dette med henblik på at spillerne kan komme til deltage i diverse konkurrencer. Dette vil sige, at vi ikke er en gamer-klub, men en Esports-klub hvor det forventes, at man gerne vil blive bedre til spillet. Vi tilbyder et hold med træning for begynderne mandag og et hold med træning for de øvede om tirsdagen. På begge hold har vi 18 computere til rådighed, der kan bruges i forbindelse med undervisningen. Læs mere om dette under de enkelte dage her under.

Alle ikke tidligere medlemmer har lov til at komme og prøve gratis de første 3 gange i sæsonen. Herefter betales kontingent pr. halvår.

Mandag

Hver mandag fra kl. 17.30 til 20.30 tilbydes der træning for alle over 9 år, på begynderniveau, i CS:GO (Counter-Strike: Global Offensive.)

Vi har ingen krav om færdigheder på dette niveau. Så hvis du ikke har så meget forstand på en computer, eller spillet CS:GO, skal du være mere end velkommen til at komme og prøve.

På dette niveau vil vi lære dig basale tips og tricks til spillet.

Der vil være gratis frugt for medlemmer, og der vil ydermere være mulighed for at købe dagens ret for 25 kr.

Tirsdag

Hver tirsdag fra kl 17:30 til 20:30 tilbydes der træning for alle over 13 år, på et højere og mere konkurrenceorienteret niveau. Vi går mere dybden med spillet, og hvad det vil siges at være et hold. Vi vil også finde den enkelte spillers stærke sider inden for spillet. På den måde kan vi komme til at tildele spilleren en rolle inde i spillet, som de vil komme til at lære og arbejde mere i dybden med. Da det er vigtigt for spillet, at man er en gruppe på 4 eller 5, forventes det at du møder op til træningen hver gang.

Der vil være gratis frugt for medlemmer, og der vil ydermere være mulighed for at købe dagens ret for 25,- kr.

På tirsdagsholdet er det ikke et krav at have en computer derhjemme. Dette vil dog være en stor fordel, da mange af de ting vi underviser i, også kan øves derhjemme. 

Helårligt kontingent:
Børn/unge fra 9 til 17 år: 500,-
Unge/voksne fra 18 år: 500,-

Telefonpolitik:

Hos Tejn IF eSport har vi bestemt os for at have en telefonpolitik. Denne politik er, at telefoner ikke må benyttes i tidsrummet for træningen, med mindre dette er en del af træningen.

Event:

En gang om måneden afholder Tejn IF Esport Lan-Party. Et Lan-Party er et event, hvor man sætter sig sammen og spiller computerspil.  Der afholdes to separate Lan. Henholdsvis fredag og lørdag. Der vil under Lan’et være åben i vores kiosk, hvor der kan købes slik, sodavand, chips, pizza, dagens ret og energidrik (15+). Priserne kan findes under praktiske links længere nede på siden. Vi prøver så vidt muligt at afholde Lan’et den første weekend i måneden, men informerer altid før et Lan på vores facebook side https://www.facebook.com/TejneSport/.

Fredag:

Fredag kl. 16.00 – 22.00 afholdes der lan for alle mellem 9-13. Eventet er gratis, for alle der er medlemmer af Tejn IF Esport. Er du ikke medlem, koster det 50 kr. ved indgangen. Vi har i Tejn IF 18 computere, samt en playstation, der vil være tilgængelige under Lan’et. Du er også mere end velkommen til at tage din egen computer med, hvis du har sådan en. Vi vil ved nok deltagere afholde lidt konkurrencer i løbet af aftenen. Der vil under eventet være gratis frugt til alle deltagere.

Lørdag:

Lørdag kl. 16:00 – 00:00 afholdes der event, for alle der er over 13 år. Eventet er sat til at slutte kl. 00:00 men ved nok fremmødte og ved interesse for dette, kan vi holde Lan’et kørende til morgenen efter. Eventet er gratis for alle medlemmer, og er du ikke medlem, koster det 50 kr. ved indgangen. Du er meget velkommen til at tage din egen computer med til lan’et, og ellers har vi i Tejn IF Esport også 18 computere, og en playstation, der kan bruges under eventet. Ved nok deltagere vil der i løbet af aftenen/natten blive afholdt lidt små konkurrencer/turneringer. Der vil under hele eventet være gratis frugt til alle deltagere.

Praktiske links:

Ordensregler

  • Dagens hjemmelavede varme ret: 25,-
  • Haribo slikpose: 15,-
  • COOP Cola, Sprite eller Orange: 10,-
  • Coca Cola: 20,-
  • Toast med skinke og ost: 10,-
  • COOP Pizza; kebab, skinke & ost eller pepperoni:  25,-
  • Lays Chips; Sourceam Onion, BBQ eller Salt: 15,-
  • Energidrik, sælges kun til +15 år 15,-
bornfiber_logo1

Internet Powered by Bornfiber

Tryk på logoerne for mere information om sponsorerne

Sponsorer

KONTAKT

Lars Kristian Nielsen
(Presseansvarlig)
Tlf.: 28 45 89 56

Jacob Schack Wiedenbein
Tlf.:  41 59 39 40

Jonas Paulsen
Tlf.: 29 11 62 40