ACTION IDRÆT

Er du glad for spænding og fysiske udfordringer? Så er Action Idræt helt sikkert noget for dig! Her får du lov at slippe din indre ekstremsportsudøver fri med aktiviteter som rapelleing og mountainbiking!

SE MERE

MTB

Er tandjul, gear og spændende terræn lige dig? Bornholm er med dets kuperede terræn og smukke skovstier perfekt til at køre på!

SE MERE

Bordtennis

Denne ædle sportsgren træner din reaktionshastighed, reflekser og evnen til at tænke hurtigt. Det bedste? Sjov er garanteret!

SE MERE

E-Sport

Hvis du er hurtig på tasterne, og kender en controller bedre end din egen bukselomme, så smut forbi til en runde virtuel sport!

SE MERE

Fodbold

Kalder grønsværen bare på dig? Har du fodbolde på hjernen? Så kom ned til os og udlev dine fodbolddrømme – her er der plads til alle!

SE MERE

FAMILIESVØMNING

Kvalitetstid med familien? Tag en tur i svømmehallen! Gudhjem svømmehal tilbyder familiesvømning hver mandag.

SE MERE

GYMNASTIK

Hvis springbræt, trampoliner og ribber lyder tiltalende, så kom og dyrk motion på den sjovest mulige måde! Her er der garanteret saltomortaler og sommerfugle i maven!

SE MERE

LØB

I stenalderen løb vi for at overleve, nu løber vi bare fordi det er sjovt! Løb kan dyrkes af alle, og er supernemt at blive rigtig glad for!

SE MERE

PETANQUE

Petanque er en sport, som er ekstremt populær i det sydlige Frankrig, og kan spilles af alle. Så kom forbi til et spil, og bare rolig – du behøver ikke kunne tale fransk!

SE MERE

VANDPOLO

Normalt så forbinder man kombinationen af vand og bolde med en afslappende dag på stranden. Men hvis du føler at…

SE MERE

Cookie-indstillinger